Free Shipping for Orders over €80 within Cyprus !!

News

  • 3 + 1 Γυναικεία Βραδινά Outfits που θα σου λύσουν τα χέρια σε κάθε περίσταση.

    3 + 1  Βραδινά Outfits που θα σου λύσουν τα χέρια σε κάθε περίσταση. Το ξέρουμε λοιπόν πως το καλοκαίρι και οι βραδινές εξόδοι πάνε μαζί.  Έτσι λο...
  • Γάμος ή Βάπτιση? Δες τι να φορέσεις για μια εντυπωσιακή εμφάνιση!

    Οι γάμοι και οι βαπτίσεις αυξάνονται όλο και πιο πολύ αυτό τον μήνα και το ‘μεγάλο’ πρόβλημα των γυναικών αλλά και των ανδρών είναι τι να φορέσουν, ποιο είναι το κατάλληλο outfit για αυτή την εποχή, αλλά και πως να συνδυάσεις το look σου για να είναι απλό αλλά και εντυπωσιακό.Τι θα έλεγες λοιπόν για ένα Mini dress with fine straps και για το ανδρικό look ένα Navy blue suit;
  • 2 + 1 Καλοκαιρινά φορέματα για να κερδίσετε τις εντυπώσεις

    Τα βραδινά καλοκαιρινά φορέματα κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της γυναίκας. Ειδικά όταν πρόκειται για μια νυχτερινή εξόρμηση σε καλοκαιρινά στέκια και κοκτέιλ πάρτι, θέλει πάντα να κλέβει τις εντυπώσεις.
    Φόρεμα Σατέν Μονόχρωμο ή Φλοράλ; Ή μήπως One Shoulder Classic Dress; Ό,τι και να επιλέξετε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πετύχετε άνεση και στυλ που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα.
  • 5 ways to rock your boots this season

    Τα μποτάκια αστραγάλου αποτελούν το απόλυτο fashion παπούτσι της άνοιξης και σίγουρα δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία ντουλάπα. Τα μποτάκια μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, είτε στη δουλειά σου είτε στη βραδινή σου έξοδο.

    Μποτάκια σε διάφορα χρώματα και styles θα πρέπει να φορεθούν σωστά έτσι ώστε να εκτοξεύσουν το στυλ και το ντύσιμο της κάθε γυναίκας. 

Back to the top