Free Shipping for Orders over €80 within Cyprus !!

3 + 1 Γυναικεία Βραδινά Outfits που θα σου λύσουν τα χέρια σε κάθε περίσταση.

3 + 1  Βραδινά Outfits που θα σου λύσουν τα χέρια σε κάθε περίσταση.

Το ξέρουμε λοιπόν πως το καλοκαίρι και οι βραδινές εξόδοι πάνε μαζί.  Έτσι λοιπόν, σου βρήκαμε 4 διαφορετικά λαμπερά must-have outfits που θα σε κάνουν ξεχωριστή σε κάθε event.


Οrange Color Dress - The Trend

Αν είσαι καλεσμένη σε ένα επίσημο event, τότε το ERLA DRESS είναι το απόλυτο .  Το πορτοκαλί χρώμα είναι μια από τις top και elegant επιλογές. Και μην ξεχνάς Orange is the new black

Extra Tip : Μην ξεχνάς τα accessories! Η μαύρη ZANELLE MINI CROSSBODY FLAP BAG  σε αυτή την περίπτωση ταιριάζει απόλυτα . 



Black Mini Dress - Classy and Sexy

Ώρα για cocktails? Νομίζω δεν χρειάζεται να ψάξεις τι να βάλεις. Το CLARE DRESS σε μαύρο χρώμα είναι διαχρονικά η κατάλληλη επιλογή . Και καλοκαιρινή και sexy.

Απογείωσε το συγκεκριμένο outfit με αυτό το εκθαμβωτικό sante mule.


Blazer with Short - Put variety in white.

Τι πιο καλοκαιρινό και αέρινο Look  από αυτό τον λευκό συνδυασμό ενός blazer με short. Τώρα που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν είναι το ιδανικό hot white look.


Maxi skirt with top - Be unique

Ένα από τα trends του καλοκαιριού φέτος είναι ο συνδυασμός ενός ιδιαίτερου τοπ με μια maxi skirt. Ένα οutfit που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Το Light green φέτος θα παίξει πολύ  και ήρθε για να κάνει ακόμα πιο unique την γκαρνταρόμπα σου.
Back to the top