Free Shipping for Orders over €80 within Cyprus !!

3 outfits για να αναδείξεις τις μπότες σου φέτος τον χειμώνα!

 

Οι μπότες αποτελούν μια κομψή και ευέλικτη επιλογή υποδημάτων για τον χειμώνα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της. Με λίγη δημιουργικότητα και τον κατάλληλο συνδυασμό ρούχων, μπορείτε να κάνετε τις μπότες σας να ταιριάζουν σε κάθε περίσταση.

Είτε ψάχνετε για ένα casual, καθημερινό look ή κάτι πιο επίσημο, στο jango fashions σίγουρα θα βρείτε τις μπότες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας αλλά και τα ρούχα που θα τις αναδείξουν.

Πάρακάτω θα σας προτείνουμε 3 διαφορετικούς τρόπους όπου μπορείτε να φορέσετε τις αγαπημένες σας μπότες.

  1. Με τζιν

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους να φορέσετε τις μπότες είναι με τζιν. Αυτή είναι μια κλασική επιλογή που είναι ιδανική για όλες τις περιστάσεις. Συγκεκριμένα, συνδυάστε τις μπότες σας με ένα στενό ή καμπάνα τζιν και βάλτε τις μέσα ή έξω από το παντελόνι ανάλογα με το look που επιθυμείτε. Αν θέλετε ένα πιο cozy look μπορείτε να φορέσετε μαζί ένα πλεκτό πανωφόρι που θα δώσει ακόμη μια νότα στις δικές σας μπότες.

      2. Με στενό Φόρεμα

Ένας άλλος τρόπος να συνδυάσετε τις μπότες σας είναι με ένα στενό φόρεμα. Για να πετύχετε αυτό το look, συνδυάστε τις μπότες σας με ένα φόρεμα που πέφτει ακριβώς πάνω από το γόνατο. Αυτό θα αναδείξει τις μπότες και θα σας δώσει μια κομψή και θηλυκή εμφάνιση.

      3. Με παλτό και short

Αν ψάχνετε για μια πιο elegant εμφάνιση, δοκιμάστε να συνδυάσετε τις μπότες σας με ένα μακρύ δερμάτινο παλτό  και ένα short παντελόνι. Αυτή είναι μια εξαιρετική ξεχωριστή επιλογή για μια Κυριακάτικη βόλτα ή ακόμα και για μια επαγγελματική συνάντηση.

Back to the top